NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

Lumenis One - najsavremeniji laser za epliaciju!

Maksimalna efikasnost i dugoročni rezultati epilacije.

Diva laser centar je jedini na našim prostorima koji ima Lumenis one – najnoviji model diodnog lasera.

Izaberite najbolje!

Diodni laser od Lumenisa se dokazao u desetogodišnjoj kliničkoj praksi kao najbezbedniji i najefikasniji od svih lasera za epilaciju, jer ostali laseri Aleksandrit laser, Nd Yag laser i IPL sistemi postižu znatno lošije rezultate, a tretmani su izrazito bolni i nedovoljno bezbedni.

LUMENIS ONE je najsavremeniji, maksimalno usavršen model diodnog lasera. Sve prestižne klinike u Evropi i Americi rade isključivo sa laserima Lumenis one.

LUMENIS ONE ne samo da postiže još bolje i brže rezultate već može da tretira i tanke dlačice i sve tipove kože što sa prethodnim modelima diodnog lasera i drugim laserima i IPL nije izvodljivo. Aplikacijom visoke energije do 100J/cm2 mogu se uspešno tretirati i tanke dlačice, a produženje trajanja impulsa do 400ms omogućava nam da bezbedno tretiramo sve tipove kože i osunčanu kožu. Povećanjem frekvence laserskog snopa višestruko je smanjeno trajanje tretmana što je značajno za veće regije (cele noge ili muška leđa se mogu uraditi za manje od dva sata).

Direktnim kontaktom laserski snop se usmerava na kožu uz kompjutersko praćenje i kontaktno hlađenje kože, što garantuje maksimalnu sigurnost i efikasnost tretmana. Laserski snop se resorbuje od strane pigmenta folikule dlake – melanina i svetlosna energija laserskog zraka se pretvara u toplotu koja trajno uništava folikule dlačica – fototermoliza.

BITNO JE ZNATI

U poplavi raznih takozvanih lasera na tržištu bitno je razlikovati kozmetološke aparate od medicinskih. Kozmetološki laseri imaju male energije laserskog snopa i dovode samo do usporavanja rasta dlake, pa pacijenti imaju utisak da je tretman efikasan jer dlake jedan period ne rastu, ali se kasnije ponovo vrate u potpunosti, a medicinski laseri imaju jaku energiju laserskog snopa koji trajno uništava folikul dlake, ali sa medicinskim laserima mogu da rade samo lekari jer bi ti aparati mogli biti opasni u rukama nestručnih osoba, pa su proizvođači lasera to regulisali tako da medicinski laser može da kupi samo medicinska ustanova, a ne kozmetički salon.
Ta ogromna razlika u jačini laserskog zraka daje ogromnu razliku u efektu. Efekat postignut medicinskim laserom je trajan, a efekat postignut kozmetološkim laserima je privremenog karaktera.

MAKSIMALNO BEZBEDAN TRETMAN

Neželjene dlačice predstavljaju veliki problem i ženama i muškarcima. Kod žena najčešće problematične regije su na prvom mestu lice, a zatim prepone, potkolenice i pazuh. Epilacija laserom u ovim regijama je vrlo poželjna jer su to regije gde dlačice najčešće urastaju i dovode do upale folikula dlake – folikulitis, sa stvaranjem bubuljica i čireva po koži. Jedini način da se trajno izleči folikulitis i urastanje dlačica je upravo epilacija medicinskim laserom- Lumenis one

Pazuh i prepone se mogu bezbedno tretirati sa laserom jer laserski zrak prodire samo nekoliko milimetara u kožu tako da ne ugrožava žlezdane strukture koje se nalaze znatno dublje.

Naravno, ni muškarci nisu pošteđeni neželjenih dlačica.

Najčešće je pojačana maljavost prisutna u regijama jagodica, vrata, ramena, leđa i stomaka.
Mi imamo puno zadovoljnih muških pacijenata. Neki to rade iz estetskih razloga, a neki, poput vrhunskih sportista, i iz praktičnih razloga.

Potrebno je 3-5 tretmana da bi se uništile dlačice tretirane regije.

Tretmani se rade sa pauzom od 4-10 nedelja.

Četiri nedelje pre i posle tretmana laserom nije dozvoljeno:

  • koristiti roakutan
  • izbeljivati dlačice
  • čupati dlačice pincetom
  • depilirati dlačice voskom

Tretiraju se svi delovi tela osim regije očiju.

Kontraindikacije su trudnoća i epilepsija.

                                                          

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru