NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

 

Snažni efekti Frakcionisanog Er:Yag lasera u tretmanu uklanjanaj ožiljaka

Frakcionisana laserska tehnologija je donela revolucionarnu promenu u domenu uklanjanja ožiljaka svih vrsta, ožiljaka od akniožiljaka posle povrede i postoperativnog ožiljka.

Nijedan do sada korišćen laser nije mogao da proizvede tako snažan efekat sa tako kratkim periodom oporavka od 24 sata. Neablativni laseri su jako komforni i ne prave iritaciju kože, ali imaju ograničene efekte, a hirurški laseri imaju dobre efekte, ali zahtevaju dugotrajan oporavak do 6 nedelja.

Frakcionisani Er:Yag laser je izbalansirana tehnika koja je premostila nedovoljnu efikasnost neablativnih lasera i dug oporavak od 6 nedelja posle tretmana hirurškim laserima, jer daje snažne efekte u skidanju ožiljaka uz veoma kratak period oporavka od samo 24 sata.

Frakcionisani Er:Yag laser je objedinio komfor neablativnih i efekat hirurških lasera.

Tretman ovim laserom je sigurna, minimalno invazivna procedura za skidanje ožiljaka koja korišćenjem tehnike frakcionisanja laserskog zraka pravi mikroskopske ranice duboko u koži, što omogućava da se površinski sloj kože obnovi za 24 sata, a tretirane zone u dubljim slojevima derma dovode do proizvodnje potpuno novih kolagenih vlakana sa izuzetnim rezultatima u uklanjanju ožiljaka uz istovremeno zatezanje tretirane kože.

Optimalna terapija za strije

Odličan terapijski efekat uz minimalan diskomfor

Frakcionisana laserska tehnologija je donela značajnu promenu u lečenju strija jer su dosadašnje terapije davale vrlo skromne rezultate, za razliku od Frakcionisanog Er:Yag lasera za skidanje strija koji postiže 50- 60 % poboljšanja dok je istovremeno koža tretirane regije zategnutija i boljeg kvaliteta, što pojačava pozitivan vizuelni efekat.

Strije su do sada bile skoro nerešiv problem u medicini. Frakcionisani Er:Yag laser dovodi do uspostavljanja pravilne arhitektonike kože što je presudno za dobar rezultat u otklanjanju strija.

Tretman Frakcionisanim Er:Yag laserom za strije je komforna i sigurna procedura koja korišćenjem tehnike frakcionisanja laserskog zraka pravi mikroskopske ranice duboko u koži, što omogućava da se površinski sloj kože obnovi za 24 sata a tretirane zone u dubljim slojevima derma izazivaju proizvodnju potpuno novih kolagenih vlakana sa izuzetnim rezultatima u eliminaciji strija uz istovremeno zatezanje tretirane kože.

                            

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru