NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

Uklanjanje fleka i proširenih pora.

Lečenje Rosacea-E i seboroičnog dermatitisa.

Optimalna terapija za uklanjanje flekica, svežih ožiljaka od akni i popravljanje lošeg tena je D light SR laser jer zbog svoje talasne dužine istovremeno deluje na sve strukture kože. Tretman je neinvazivan i bezbolan jer laser ima kontaktno hlađenje, što je za pacijenta maksimalno komforno i nema perioda oporavka – odmah posle intervencije pacijent može da nastavi sa svakodnevnim aktivnostima. Neposredno posle tretmana se može koristiti šminka, jer nema nikakvih znakova iritacije kože (crvenilo, otok, perutanje, krastice)

Otklanjanje flekica i iregularne pigmentacije u vidu šarenila kože, uz istovremeno tretiranje proširenih pora dobijaju se odlicni rezultati jer se osim uklanjanja fleka, crvenila i sužavanja pora značajno popravlja i kompletan ten.

U kliničkoj praksi se laser dokazao kao superiorna terapija za lečenje rosaca-e i seboroičnog dermatitisa u odnosu na konvencionalno lečenje (kremama i lekovima). Posle nekoliko tretmana dolazi do dugoročne remisije oboljenja i značajnih poboljšanja u strukturi kože.

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru