NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

Brend kome se veruje

Diva je osnovana pre dve i po decenije i prva je na našim prostorima počela sa primenom antiaging tretmana i dermatoloških lasera za savršenu kožu.

U vreme kada nije bilo reklame na televiziji, u novinama i digitalnim medijima, klijente smo sticali isključivo preporukom zadovoljnih pacijenata. Mnogi su dolazili i iz okolnih država, jer smo bili prvi antiaging centar u velikoj Jugoslaviji i u celom regionu i na tu činjenicu smo posebno ponosni.

DIVA je prva počela sa upotrebom različitih vrsta lasera na našim prostorima. Svih ovih godina smo se širili i razvijali, kroz DIVU je prošlo desetine hiljada klijenata i danas na naše tretmane dolaze – tri generacije jedne porodice.

Stalna usavršavanja u zemlji i inostranstvu, i najnovije svetske procedure, dovelo je do toga da DIVA postane referentna ustanova za mnoge antiaging tretmane i druge usluge koji se u njoj, na bezbedan i bezbolan način, obavljaju.

Savremene metode za izuzetne rezultate

DIVA poseduje dermatološke lasere D light SR, Light sheer, Nd Yag laser koji se koriste u mnogobrojnim svetskim antiaging centrima kao optimalno sredstvo za tretiranje različitih estetskih problema – bora, fleka, kapilara, akni, ožiljaka, neželjenih dlačica i kapilara na nogama.

Za uklanjanje neželjenih dlačica i trajnu epilaciju, DIVA koristi najsavremeniji laser Lumenis One, dok problem fleka i proširenih kapilara možete rešiti terapijom Quantum SR laserom za fleke i kapilare. Frakcionisani Er:Yag laser za bore, lifting, strije i ožljke pruža izuzetne rezultate u domenu podmlađivanja, nege, ulepšavanja kože.

Počev od 2015. godine DIVA uvodi najsavremeniji 4D combo laser za podmladjivanje, lifting i zatezanje kože. 4D COMBO laser napravio je revolucionarni skok u laserskohj tehnologiji, jer pruža fenomenalne rezultate i mnogo je efikasniji od svih do sada poznatih tehnika.

Podmladjivanje lica vrata i deholtea osim laserima vrši se i mezoterapijom u kombinaciji sa filerima i nitima.

Metoda za efikasno skidanje masnih naslaga i celulita koja se primenjuje u DIVA laser centru je neinvazivna lipoliza. Ona se sastoji od ultra zvučne terapije, venske i linfne drenaže i mezolipolize. Neinvanzivna lipoliza je najsavremeniji program za efikasno skidanje masnih naslaga i celulita. Sa 3 do 6 tretmana gubi se 4 do 6 cm u obimu tretirane regije. Najbitnija prednost ove metode je što se može ciljano primeniti na lokalne depozite masti ili celulita na struku, rukama, bokovima ili butinama koji se ne mogu skinuti nikakvim dijetama i vežbama.

Mi radimo za vas – zadovoljni klijenti su najbolja potvrda stručnosti i kvaliteta

Rad sa šest najsavremenijih dermatoloških lasera, stručno osoblje i prijatan ambijent samo su neki od faktora koji omogućavaju da DIVA LASER CENTAR ostane lider u svojoj oblasti već više od dve decenije.

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru