NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

1.NEGA AKNOZNE KOŽE
Nastavite u toku leta da vodite računa o higijeni kože,utoliko pre ako imate akne. Redovno pranje i čišćenje lica preparatima protiv akni 1x dnevno uveče. U toku dana nanositi kreme po preporuci dermatologa i obavezno pre izlaska na sunce nanositi kreme sa visokim zaštitnim faktorom za aknoznu kožu.

2.NEGA KOSE U LETNJIM MESECIMA
Posebnu pažnju posvetiti nezi kose u letnjim mesecima. Redovno pranje blagim šamponom koji ne isušuje kosu,na plaži na kosu nanesite ,,suvo ulje,, sa zaštitnim faktorom.

3.KAKO TRENING POZITIVNO UTIČE NA SMANJENJE CELULITA
Trening pre prvog obroka najviše doprinosi uklanjanju suvišnih kilograma i celulita. Trening ubrzava metabolizam masti i time dovodi do smanjenja masnih naslaga i celulita. Tokom treninga a naročito posle, uzimati vodu u većim količinama. Obroci moraju da budu redovni i ravnomerno rasporedjeni.

4.KAKO PREVENTIRATI STARENJE KOŽE
U letnjim mesecima je važna pravilna nega kože,čišćenje lica micelarnom vodom,odgovarajuće kreme i nanošenje krema sa zaštitnim faktorom (SPF50) pre uzlaganja suncu.

Pripremate se za odmor na moru, jezeru, reci ili planini? Ali odmor nije pravi ako niste bezbrižni i opušteni.

Na plaži poštujte „zlatna pravila“:

  • Ne sunčajte se izmedju 10h i 17h
  • Na svaka 2 sata mažite kožu zaštitnom kremom, kao i posle svakog izlaska iz vode. Senka krošnje ili suncobrana samo delimično ublažava negativne efekte Sunca, jer se u velikom procentu sunčevi zraci odbijaju ( reflektuju) o površinu vode, kamena, peska i dopiru do Vas.
  • Obavezno koristite kreme sa visokim UVA/UVB faktorom a u skladu sa tipom i specifičnostima Vaše kože.
  • Javite se Vašem dermatologu i pregledajte svoje mladeže pre izlaganja Suncu, i pravovremeno uklonite virusne bradavice.
  • Posle sunčanja, prva sledeća prilika za pregled mladeža je nakon 30 dana. Toliko je vremena potrebno da se mladeži vrate u prvobitno stanje (prilikom sunčanja mladeži „nabubre“ i blago se uvećaju, pa se tada ne preporučuje pregled).
  • Sunčanje pojedinih delova tela izaziva reakciju kože i mladeža na koži čitavog tela.

Dakle, koža funkcioniše kao jedinstvena celina „jedan organ“.


Osnivač Laser centra DIVA govori o upotrebama antiaging lasera za rešavanje različitih problema kao što su trajna eliminacija neželjenih dlačica kod muškaraca i žena, skidanje kapilara na licu, vratu, nogama, uklanjanja fleka od sunca ili posledica hormonskog disbalansa kao i bilo kog drugog dermatološkog problema. Gošća emisije "Laseri u službi lepote", Ana Maljevic!


dr spec. dermatovenerolog Sunčica Živković govori o mladežima i njihovim promenama, kako zaštiti kožu od sunca kao i o razlici između mladeža i bradavica. 

Pravilna nega kože - uključujući zaštitu od Sunca i redovno čišćenje kože mogu da održe kožu sjajnom i zdravom u dužem vremenskom periodu.

Nemate vremena za intenzivnu negu kože?

Počnite sa ovih 5 saveta:

Diva Laser Centar u skladu sa najboljim svetskim i evropskim klinikama za antiaging i estetsku medicinu stavlja akcenat na PREVENCIJU kao najbolju dostupnu antiaging terapiju.

Na nedavnim seminarima iz ove oblasti u Tel Avivu i Londonu, naš stručni tim se vratio osvežen novim saznanjima iz ove oblasti i uvodi novi pojam HEALTHY AGING MEDICINE kao potpuno novi pristup u lečenju.

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru