NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

NAJSAVREMENIJI LASER ZA TRAJNU EPILACIJU LUMENIS ONE

 

Trajna epilacija

Trajna epilacija tamnih dlačica LUMENIS ONE laserom i epilacija svetlih dlačica ND YAG laserom.

 

UKLANJANJE NEŽELJENIH DLAČICA NAJSAVREMENIJOM METODOM

Diva Laser centar za uklanjanje neželjenih dlačica koristi Lumenis one – najnoviji model diodnog lasera. Izaberite najbolje i rešite problem maljavosti ili uraslih dlaka jednom zauvek!

Diodni laser od Lumenisa se dokazao u desetogodišnjoj kliničkoj praksi kao najbezbediji i najefikasniji od svih lasera za epilaciju, jer ostali laseri Aleksandrit laser, Nd Yag laser i IPL sistemi postižu znatno lošije rezultate, a tretmani su izrazito bolni i nedovoljno bezbedni.

LUMENIS ONE je najsavremeniji, maksimalno usavršen model diodnog lasera. Sve prestižni centri u Evropi i Americi rade isključivo sa laserima Lumenis one.

 

MAKSIMALNO EFIKASNA EPILACIJA – DUGOROČNI REZULTATI

Trajna epilacija LUMENIS ONE laserom, pored toga što brzo i efikasno uklanja neželjene dlake, već može da tretira čak i tanke dlačice i sve tipove kože što sa prethodnim modelima diodnog lasera i drugim laserima i IPL nije izvodljivo. Aplikacijom visoke energije do 100J/cm² mogu se uspešno uklanjati i tanke dlačice, a produženje trajanja impulsa do 400ms omogućava nam da bezbedno tretiramo sve tipove kože. Povećanjem frekvence laserskog snopa višestruko je smanjeno trajanje tretmana što je značajno za veće regije (epilacija celih nogu ili uklanjanje dlaka sa regije leđa kod muškarca se mogu uraditi za manje od dva sata).

 

UKLANJANJE DLAKA MAKSIMALNO BEZDBEDNOM METODOM

Procedura trajne epilacije laserom izgleda ovako – direktnim kontaktom laserski snop se usmerava na kožu uz kompjutersko praćenje i kontaktno hlađenje kože, što garantuje maksimalnu sigurnost i efikasnost tretmana. Laserski snop se resorbuje od strane pigmenta folikule dlake – melanina i svetlosna energija laserskog zraka se pretvara u toplotu koja trajno uništava folikule dlačica – fototermoliza.

 

Trajno uklanjanje dlačica – galerija slika PRE & POSLE

Kliknite na sliku za uvećan prikaz

 

KOLIKO TRAJE EFEKAT EPILACIJE LASEROM

Važno je da znate da je efekat postignut medicinskim laserom trajan, dok je efekat postignut kozmetološkim laserima privremenog karaktera.

U poplavi raznih takozvanih lasera na tržištu bitno je razlikovati kozmetološke aparate od medicinskih. Kozmetološki laseri imaju male energije laserskog snopa i dovode samo do usporavanja rasta dlake, pa pacijenti imaju utisak da je tretman efikasan jer dlake jedan period ne rastu, ali se kasnije ponovo vrate u potpunosti. Uklanjanje dlačica medicinskim laserom ima znatno bolji efekat i trajan rezultat jer medicinski laseri imaju jaku energiju laserskog snopa koji trajno uklanja folikul dlake.

Ta ogromna razlika u jačini laserskog zraka daje ogromnu razliku u efektu. Efekat postignut medicinskim laserom je trajan, a efekat postignut kozmetološkim laserima je privremenog karaktera.

Četiri nedelje pre i posle tretmana laserom nije dozvoljeno:

  • koristiti roakutan
  • izbeljivati dlačice
  • čupati dlačice pincetom
  • depilirati dlačice voskom

Laserska epilacija se ne sme raditi:

  • u trudnoći
  • kod pacijenata koji imaju epilepsiju
  • kod pacijenata koji imaju vitiligo
  • kod pacijenata koji imaju lupus ili druge autoimune bolesti vezivnog tkiva

Pročitajte još:

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru