NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

PODMLADJIVANJE KOŽE

Sa godinama dolazi do promena na licu i vratu, koje predstavljaju normalan proces starenja. Na proces starenja utiču genetski faktori, kao i kumulativni faktori spoljne sredine. Znaci starenja započinju najpre u predelu očnih kapaka i obrva pa se šire prema licu i vratu.

Znaci starenja su:

  • paralelne bore na čelu, i takozvane lavlje bore izmedju obrva
  • u predelu izmedju nosa i usana, nazolabijalne bore
  • u predelu oko usana, sitne tzv pušačke bore
  • u predelu oko brade, opuštenost kože donje vilice i pojava podbradka

Podmladjivanje kože podrazumeva kombinaciju različitih procedura kojima se smanjuju znaci starenja kože i hroničnog oštećenja kože suncem.

MOŽE LI SE USPORITI STARENJE KOŽE?

Starenje kože se svakako ne može zaustaviti ali se mogu sprečiti oštećenja nastala prekomernim izlaganjem suncu. Izbegavanje izlaganja suncu jedan je od najvažnijih načina zaštite i prevencije. Treba izbegavati i korišćenje solarijuma koji emituju UVA zrake.

Svakodnevna fizička aktivnost i pozitivan stav prema životu su neophodni za očuvanje mladalačkog izgleda.

Laser centar DIVA poseduje najsavremenije dermatološke lasere, koje u kombinaciji sa ostalim antiaging procedurama (mezokokteli, mezoniti, fileri..) daju izuzetne rezultate i garanciju “kontrolisanog starenja”.

PODMLAĐIVANJE LASEROM

Neinvazivno lasersko podmlađivanje

Neinvazivno lasersko podmlađivanje primenjuje se za redukciju finih bora, zatezanje kože lica i vrata, kao i dekoltea i šaka.

DIVA laser centar koristi sedam najsavremenijih lasera za tretiranje gotovo svih estetskih problema. Rezultati se postižu zahvaljujući svetlosnoj energiji koja se pretvara u toplotnu energiju što vodi ka postepenom remodeliranju kolagena uz očuvanje epiderma. Tretman laserskog podmlađivanja poboljšava ten i stimuliše kožu da bude zdravija i otpornija.

KANDIDATI ZA LASERSKO PODMLAĐIVANJE

Ako imate vidljive linije ili plitke bore na licu, ožiljke od akni ili “opuštenu” kožu onda ste kandidat za lasersko podmlađivanje kože.

PRIPREMA ZA PODMLAĐIVANJE LASEROM

Kožu pre tretmana očistiti i osušiti. Ukloniti make up ili proizvode za samopotamljivanje. Područje koje će biti tretirane ne sme biti izloženo sunčevoj svetlosti ili solarijumu barem 2 nedelje pre tretmana.

KAKO IZGLEDA PROCEDURA PODMLADJIVANJA LASEROM

Tretirano područje čisti se destilovanom vodom i potom se nanosi gel na bazi vode. Nakon toga se stavljaju zaštitne naočare.

Laser stvara zrak visoko intenzivne svetlosti koja prodire duboko u kožu gde isporučuje kontrolisanu terapeutsku toplotu.

Površina tretirane kože se hladi, pa pacijent ne oseća toplotu. Laserskim podmlađivanjem kože dolazi do stimulacije fibroplasta u koži za stvaranje novog kolagena i elastina.

Novi kolagen i elastin zatežu kožu, daju blistav tena i mladalački izgled kože.

Lasersko podmlađivanje – galerija slika PRE & POSLE

Kliknite na sliku za uvećan prikaz

OPORAVAK POSLE TRETMANA LASEROM

Nakon tretmana područje izloženo laseru je crveno i oseća se blago žarenje. Većini pacijenata koža se potpuno smiri tokom noći i mogu se vratiti svakodnevnim obavezama. Manji broj pacijenata oseća blago zatezanje kože 2-5 dana nakon tretmana, i sitno prašnjavo perutanje. Već posle jednog dana mogu se upotrebljavati standardni proizvodi za negu kože i make up. Potrebno je izbegavati direktno izlaganje suncu dve nedelje nakon tretmana, i korišćenje kreme sa zaštitnim faktorom SPF 50+.

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru