NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

POPRAVITE TEN I OSLOBODITE SE FLEKA I OŽILJAKA JEDNOM ZAUVEK

Uklanjanje fleka – galerija slika PRE & POSLE

Kliknite na sliku za uvećan prikaz

Idealna terapija za uklanjanje flekica, svežih ožiljaka od akni i problematične kože i lošeg tena je 4D COMBO laser jer zbog svoje talasne dužine istovremeno deluje na sve strukture kože. Tretman je neinvazivan i bezbolan jer laser ima kontaktno hlađenje, što je za pacijenta maksimalno komforno i nema perioda oporavka – odmah posle intervencije pacijent može da nastavi sa svakodnevnim aktivnostima. Neposredno posle tretmana se može koristiti šminka, jer nema nikakvih znakova iritacije kože (crvenilo, otok, perutanje, krastice)

UKLANJANJE FLEKA I PROŠIRENIH PORA

Trajno otklanjanje flekica i iregularne pigmentacije u vidu šarenila kože, uz istovremeno tretiranje sitnih ožiljaka i proširenih pora ovim laserom dobijaju se izuzetni rezultati jer se osim uklanjanja fleka i crvenih svežih ožiljaka, sužavaju pore i dobija značajno bolji ten.

Skidanje flekica, crvenila, sitnih ožiljaka i proširenih pora je najefikasnije 4D COMBO laserom, što pokazuju brojne studije koje su upoređivale sve lasere na tržištu.

LEČENJE ROSACEA-E I SEBOROIČNOG DERMATITISA

Laser se pokazao kao superiorna terapija za lečenje rosaca-e i seboroičnog dermatitisa u odnosu na konvencionalno lečenje (kremama i lekovima). Posle nekoliko tretmana laserom dolazi do dugoročne remisije oboljenja i značajnih poboljšanja u strukturi kože.

 

UKLANJANJE KAPILARA I CRVENILA KOŽE

Trajno otklanjanje kapilara i crvenila kože postižu se sa samo nekoliko tretmana zahvaljujući antiinflamatornom i koagulantnom dejstvu ovog lasera, bezbolno i bez iritacije kože.

Dve do tri nedelje pre i posle tretmana laserom nije dozvoljeno:

  • sunčati se niti koristiti solarijum
  • raditi hemijski piling
  • neposredno pre tretmana nije dozvoljeno koristiti fotosenzibilirajuće lekove tetracikline, sulfonamide, largaktil, amjodaron, negram i neke diuretike

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru