NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

Osnivač Laser centra Diva Nataša Tomašević-Zmbov i prim. dr Jasna Czurda-Potić  govore o uklanjanju mladeža i drugim promena na koži.

Osnivač Nataša Zmbov govori o atraktivnim uslugama Laser centra DIVA u emisiji "Ko vam dade termin" kod Zorene Pavić.

Nataša Tomašević Zmbov, osnivač Diva Laser centra gost kod Alise Jovanović u jutarnjem programu Tv Happy. Tema emisije : Podmlađivanje

Osnivač Laser centra DIVA govori o uslugama Laser centra DIVA i Diva Medical-a u emisiji "Ko vam dade termin - Beauty kutak" sa Zoranom Pavić.

Pročitajte intervju osnivača Laser centra DIVA, Nataše Tomaševič Zmbov o novoj Healhy Aging Medicine proceduri u izdanju City Magazina.

Osnivač Laser centra DIVA govori o upotrebama antiaging lasera za rešavanje različitih problema kao što su trajna eliminacija neželjenih dlačica kod muškaraca i žena, skidanje kapilara na licu, vratu, nogama, uklanjanja fleka od sunca ili posledica hormonskog disbalansa kao i bilo kog drugog dermatološkog problema.

Osnivač Laser centra DIVA Nataša Tomašević Zmbov u gostovanju emisije "Žikina šarenica" govori o uslugama Laser centra DIVA.

Nataša Tomašević Zmbov u emisiji Šampanjac sa Jasminom Anom.


Osnivač Diva laser centra Nataša Tomašević Zmbov i prim. dr dermatovenerolog Jasna Czurda Potić gostovale su u Studiu "B" 28.12.2016. godine.

Osnivač Diva laser centra Nataša Tomašević Zmbov gost kod Biljane Willimon u emisiji "Willimon u 5" - Studio B 18.12.2016.

 

Kliknite na sliku da pogledate članak

Pogledajte članak u časopisu BazarNataša Tomašević Zmbov, kao uspešna poslovna žena i trendseterka, govori za rubriku “Karijera” o tome kako uspeti u poslu, kako izgraditi uspešan odnos sa poslovnim saradnicima i kolegama, kao i kako sačuvati pozitivnu energiju i motivisati sebe i druge

Emisija Dobro jutro sa Deom i Sarapom, tv Pink – Nataša Tomašević Zmbov govori o tome kako se treba ponašati na suncu, kako se boriti protiv fleka i pega na koži.
Tretman laserom je najefikasnija metoda za uklanjanje fleka i sličnih negativnih efekata dugotrajnog izlaganja kože suncu.

Kliknite na sliku da pogledate članak

Pogledajte članak u časopisu Ilustrovana Politika – Nataša Tomašević-Zmbov, osnivač DIVA laser centra, govori za rubrikuPoslovne žene

Nataša Zmbov, osnivač Laser centra DIVA, u jutarnjem programu RTS-a govori o uticaju sunca na kožu i nastajanju fleka. Kako sprečiti pojavu fleka na koži i kako ukloniti postojeće fleke.

O proceduri uklanjanja fleka laserom pogledajte ovde:

Kliknite na sliku da pogledate članak

Pogledajte članak u časopisu Život Plus – dr Sunčica Živković govori o tome zašto je važno pregledati mladeže i voditi računa o koži. Da li se možemo sami pregledati? Kako prepoznati karcinom? Koji oblici karcinoma su najopasniji?

Članak možete pročitati i ovde:

Prilog o metodama podmladjivanja u Divi, kao i o uticaju sunca na kožu

Više o matodama podmladjivanja u Divi pogledajte ovde:

Kliknite na sliku da pogledate članak

Pogledajte članak u časopisu Hello – o procedurama za bezbolno podmladjivanje i kontrolisano starenje: šta je mezoterapija, kako izgleda podmladjivanje hijaluronom, mezoterapija kao metoda za skidanje celulita, efikasan tretman za sprečavanje gubitka kose –mezoterapija kose.

Prilog o mezoterapiji, mezoterapiji kose i mezolipolizi

Više o mezoterapiji kose pogledajte ovde:

Prilog o Divi i procedurama koje radimo

O nama možete pročitati i na ovoj strani:

Kliknite na sliku da pogledate članak

Nataša Zmbov za časopis Život Plus govori o poseti svetskom antiejdžing kongresu u Monte Karlu i metodama podmladjivanja u Laser centru DIVA – mezoterapija, hijaluronski fileri, botoks.

O anti-aging kongresu u Monte Karlu možete pročitati i na ovoj strani:

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru