NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

PODMLADITE KOŽU I UKLONITE OŽILJKE POTPUNO PRIRODNOM METODOM

Plazma terapija je metoda kojom se na potpuno prirodan način podmladjuje koža i odstranjuju ožiljci. Metoda podmladjivanja sopstvenom plazmom (PLATELETS RICH PLASMA ili PRP), veoma je popularna poslednje 2 decenije.

ŠTA JE PRP PLAZMA TRETMAN?

Plazma obogaćena trombocitima, dobija se iz sopstvene krvi pacijenta. Izdvaja se iz uzorka krvi, tako da krajnji produkt sadrži faktor rasta u visokim koncentracijama. Više od 30 godina krvna plazma koristila se u ortopediji i kardiologiji (za brže zarastanje tkiva), a od 2006. godine koristi se i u estetskoj dermatologiji.

KAKVA JE PRIMENA PLAZMA TERAPIJE?

PRP metoda koristi se na svim delovima tela, gde nam je potrebno podmlađivanje ili regeneracija kože. Na ovaj način koža postaje glatkija, povećava se njena elastičnost, tonus i tekstura uz minimalno vreme oporavka.

Plazma se koristi za podmlađivanje lica, vrata, dekoltea, nadlaktica, dela oko kolena, unutrašnjeg dela butina i stomaka. PRP pomaže u regeneraciji kože nakon upalnih procesa i akni, a eventualni ožiljci nastali od njih, smanjuju se.

PRP se može primenjivati i kod osoba kojima je potrebno zatezanje kože nakon naglog gubljenja telesne težine, kao i zatezanje opuštene kože izmenjene starenjem.

KAKO IZGLEDA PROCEDURA PRP PLAZMA TERAPIJE?

Za primenu ovog tretmana, potrebna je mala količina krvi iz vene na ruci. Samo ubrizgavanje plazme traje 10 do 15 minuta. Reč je o vrlo jednostavnoj proceduri. Prikupljena količina krvi centrifugira se, a zatim se izdvaja plazma sa trombocitima od ostalih krvnih ćelija. U tako dobijenoj plazmi koncentracija trombocita je do 4 puta veća nego u krvi u normalnim uslovima. Plazma se tankim iglicama injektuje u izabranu regiju.

KAKVE REZULTATE MOŽEMO OČEKIVATI NAKON PRIMENE PRP PLAZMA TRETMANA?

PRP je metoda koja je nainvazivna, bez rezova, ožiljaka i sa kratkim periodom oporavka. Preporučuje se 3 tretmana godišnje sa pauzama od 4-6 nedelja izmedju tretmana. Rezultati su vidljivi nakon nedelju dana a pun efekat za 2-4 meseca. S obzirom da se radi o plazmi samog pacijenta, metoda je potpuno bezbedna jer nema alergijskih i drugih imunoloških reakcija.

PODMLADJIVANJE PRP PLAZMOM I DRUGE PROCEDURE:

Plazmu možemo kombinovati sa laserskim tretmanima, čime dobijamo bolje efekte. U kombinaciji sa filerima i mezoterapijom, PRP metoda daje izvanredne rezultate.

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru