NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

SMANJITE BORE I USPORITE STARENJE KOŽE

Kako starimo koža gubi elastičnost, jedrinu, pojavljuje se nejednakost u pigmentaciji na površini prominiraju prošireni kapilari. Većina ovih promena nastaje sa smanjenom funkcijom fibroblasra, uticajem UV sunčevog zračenja i slobodnih radikala.

Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, oligoelementi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u srednji sloj kože i tako se krvni sudovi snabdevaju svim potrebnim sastojcima. Mezoterapijom se dobija intezivna hidratacija i ishrana kože, a starenje se značajno usporava. Sa ponavljanjem tretmana smanjuje se dubina bora, povećava se količina kolagena i popravlja se tonus kože.

KOJE SE SUPSTANCE NAJČEŠĆE KORISTE U MEZOTERAPIJI?

Mogu se koristiti sterilne supstance koje sadrže jednu aktivnu supstancu npr hijaluronsku kiselinu, vitamin A, vitamin C, aminokiseline, ili se koriste kokteli različitih supstanci u zavisnosti od indikacije.

KOLIKO ČESTO SE PREPORUČUJU TRETMANI MEZOTERAPIJOM?

Najčešće se serija terapija za lice i vrat radi 3 do 5 tretmana. Tretmani se mogu raditi na 1 do 2 nedelje, a kada postignemo željeni rezultat efekat traje do godinu dana.

NA KOJIM DELOVIMA TELA SE RADI MEZOTERAPIJA?

Mezoterapija se radi na licu, vratu, dekolteu, rukama, nogama, stomaku.

Pročitajte još:

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru