NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

HIJALURON – POVEĆANJE USANA

Hijaluron za povećanje usana – galerija slika PRE & POSLE

Usne i strukture oko njih igraju važnu ulogu u izgledu lica. Male ili tanke usne kao i bore oko njih, mogu dovesti do neatraktivnog izgleda lica. Nesrazmeran odnos između donje i gornje usne takođe je indikacija za popunjavanje filerima i popravljanje simetrije usana.

BEZBEDNA PROCEDURA

Hijaluron je trenutno najtraženiji filer za oblikovanje usana, popunjavanje usana i dodavanje volumena jer je prirodnog porekla i ne izaziva alergijske reakcije i efekat je vidljiv odmah, što ga čini odličnom alternativnom estetskoj hirurgiji.

Efekat je izvanredan i diskretan.

KAKO DELUJE HIJALURON?

Hijaluronska kiselina dodavanjem volumena i vezivanjem vode, omogućava korekciju oblika i bolju hidrataciju usana što daje lep oblik i mladalačku svežinu usnama. Efekat je izvanredan i prirodan. Korišćenje ovog filera omogućava nam da bez perioda oporavka, ili bilo kakvih neželjenih dejstava, dobijemo osvežavanje i popunjavanje usana. Jednostavnost, bezbednost i komfor procedure čini je veoma popularnom za sve uzraste.

 

OPTIMALNE INDIKACIJE

  • popunjavanje usana
  • popravljanje kontura i simetrije usana
  • osvežavanje ivice usana
  • fine borice oko ivice usana

KAKO IZGLEDA TRETMAN?

Sama procedura je vrlo jednostavna. Potreban je samo jedan dolazak da bi se sprovela procedura uklanjanja bora hijaluronom u trajanju od 10 – 15 minuta.

Po završetku ubrizgavanja na koži se najčešće ne vide nikakvi znakovi iritacije ili je prisutno samo blago crvenilo na mestima uboda, koje prolazi za par sati, i može se uspešno pokriti šminkom.

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru