NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

ŠTA SU HIJALURONSKI FILERI?

Procedura podmlađivanja hijaluronom je sigurna, nema rizika od infekcija, a alergijske reakcije se veoma retko javljaju. Pre primene procedure nanosi se anestetik u obliku kreme, tako da se pacijent oseća prijatno i ne oseća nikakav bol.

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnom tkivu ljudske kože, i čini kožu elastičnom i čvrstom.

Vremenom dolazi do spontane resorbcije hijaluronske kiseline, što za posledicu ima gubitak elastičnosti, tonusa i smanjuje se hidratacija kože. Hijaluronski fileri se ubacuju u ili pod kožu kako bi se nadomestili njeni nedostaci. Nekada se za redukciju bora koristio kolagen ili silikon ali se zbog neželjenih efekata danas znatno manje koriste.

KAKO DELUJE HIJALURON I KADA GA KORISTITI?

Kada se ubrizga u potkožno tkivo hijaluronski filer vezuje za sebe vodu i na taj način dolazi do povećanja volumena. Sa godinama koža postaje neelastična, počinje da se opušta,i pojavljuju se bore. To je pravo vreme za primenu hijaluronskih filera.

Tretman hijaluronskom kiselinom je sigurna procedura jer nema rizika od infekcije. Alergijske reakcije se veoma retko javljaju.

Procedura je bezbolna, jer se pre aplikacije filera na odredjenu regiju nanosi anestetik u obliku kreme.

Hijaluron za uklanjanje bora – galerija slika PRE & POSLE

Kliknite na sliku za uvećan prikaz

EFEKTI HIJALURONA

Tretiranjem obraza, usana i brade dobija se sinergetski efekat i harmoničan izgled gornjeg, srednjeg i donjeg dela lica. Posebno je važno popunjavanje dubljih bora srednjeg dela lica i jagodica čime se postiže lifting efekat i podižu se obrazi.

Hijaluronskim filerima postiže se trostruki efekat sa produženim dejstvom:

  1. Sigurno i jednostavno popunjavanje dubokih bora
  2. Hidratacija kože i postizanje volumena
  3. Dugoročno poboljšanje kvaliteta kože

Tretman nazolabijalnih bora

Duboke nazolabijalne bore daju umoran i stariji izgled licu. Početna količina hijalurona koriguje ili uklanja bore ali svaka sledeća dopuna dovodi do trajnijih efekata i prevencije stvaranja dubljih bora.

Konturiranje brade i vilične regije

Hijaluronskim filerima u kombinaciji sa mezo-nitima mogu se podići obrazi i smanjiti depresije nastale usled opuštanja i gubitka elastičnosti kože.

Simultarnim tretiranjem više regija na licu dobija se najbolji lifting efekati trajno se poboljšava kvalitet kože.

TRETMANIMA HIJALURONOM U CILJU POBOLJŠANJA IZGLEDA MOGUĆE JE:

  • povratiti svežinu i mladalački izgled jagodica
  • popuniti nazolabijalne bore
  • popuniti bore u korenu nosa
  • konturirati ivice usana
  • povećati volumen usana
  • popuniti sitne ožiljke

KAKO IZGLEDA TRETMAN HIJALURONOM?

Tretman hijaluronskim filerima se izvodi tankim iglama i potpuno je bezbedan i jednostavan. Efekat je vidljiv odmah nakon tretmana koji traje tridesetak minuta. Ova procedura konkuriše hirurškom liftingu jer se postižu fatastični rezultati u eliminaciji bora i remodeliranju kontura lica.

Pročitajte još:

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru