NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

NOVO!!!

Samo u Laser Centru Diva izdvajamo Healthy aging package kako bismo Vaše lice na potpuno zdrav i prirodan način doveli do savršenstva pred predstojeće leto!

Jedni smo od onih koji smatraju da se ceo život uči, a takav stav je doprineo da se svakodnevno, što kroz najaktuelnije naučne časopise iz oblasti estetske i laserske medicine, što pretraživanjem najboljih medicinskih web stranica svakodnevno informišemo i širimo znanje iz ove oblasti.

Healthy aging package predstavlja nešto sasvim NOVO u oblasti estetske medicine a kombinuje pozitivne učinke mezoterapije sa PRP-om. Na ovaj način se preko različitih mehanizama delovanja dobija najbolji efekat.

Ranije mišljenje da estetske probleme treba rešavati pojedinačnom terapijom je odbačeno, a danas se zna da je kombinovana terapiju ključ uspeha za mnogo indikacija. Naime, mezoterapijom se u mikrocirkulaciju kože unose sve neophodne hranljive materije koje našu kožu ne samo što hrane, već imaju i izuzetan antiinflamatoran i antioksidativan efekat.

Naša koža postaje svežija, sjajnija, mekša i zdravija. Sa druge strane, PRP uz pomoć naših sopstvenih trombocita, matičnih ćelija i faktora rasta popravlja tonus i teksturu naše kože i kompletno regeneriše našu kožu lica čineći je podmlađenom.

Healthy aging package: 2×PRP (1 na početku jedan na kraju meseca) + 3×mezoterapija (izmedju na po nedelju dana) umesto 610 evra platite 420 evra!

Za samo mesec dana vaša koža će Vam biti zahvalna ceo život!

Uverite se zašto je kod nas 1+1 uvek bio 3!

Vaš Laser Centar Diva
Prote Mateje broj 9

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru