NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

NAJSAVREMENIJA METODA NEOPERATIVNOG FEJSLIFTINGA

Mezoniti su popularna nehirurška procedura, čiji je rezultat prirodan izgled. Mezoniti su biorazgradiva vlakna koji se plasiraju u kožu iglom, potpuno bezbolno i ostaju u koži. Oko njih se u naredna dva meseca formira novi kolagen i tako se postiže lifting efekat koji traje do 2 godine. Ovaj tretman pomaže da povratite mladalački izgled na onom delu kože koji je tokom starenja izgubio volumen.

Kome se preporučuju mezoniti?

Mezoniti su preporučuju osobama koje imaju opuštenu kožu lica i podbradka. Takodje su pogodne za osobe koje imaju izražene bore oko usana, očiju i na obrazima.

U kombinaciji sa mezokoktelima mezoniti dodatno zatežu i hidriraju kožu. Mezokokteli sadrže i hijaluronsku kiselinu koja ujedno i popunjava bore.

KAKVI SU EFEKTI 3D MEZONITI METODE I KOLIKO TRAJU?

Efekat liftinga je momentalno vidljiv posle tretmana uz očuvanje mimike i prirodnog izgleda.

Efekat traje 20-24 meseca, kada se tretman može ponoviti.

KADA SE PREPORUČUJE 3D MEZONITI METODA NEOPERATIVNOG FEJSLIFTINGA?

Ovom metodom se može postići izuzetan lifting svih delova lica, gornje, srednje i donje trećine lica. Metoda 3D Mezoniti rešava probleme kao što su duboke bore na čelu ili nazolabijalne bore. Svaka regija može se raditi samostalno ili kao celina.

Mezoniti se često koriste za ograničene regije gde je došlo do pada tonusa i opuštanja kože kao što su podbradak, dekolte, bore ispred i iza uha, krajevi obrva, kao i za opuštenu kožu nadlaktica, unutrašnju stranu butina, kolena i stomaka.

KAKO IZGLEDA PROCEDURA LIFTINGA LICA 3D MEZONITIMA?

Neposredno pre tretmana dovoljno je naneti anestetik u vidu krema i nakon 15 min ubacuju se niti čiji broj varira u zavisnosti od veličine regije i rezultata koji želimo da postignemo. Tehnika mezoniti je jednostavna za rad i komforna jer blago crvenilo koje je prisutno nakon tretmana ne predstavlja prepreku u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

U Laser Centru DIVA nove metode se uspešno kombinuju sa Frakcionisanim laserom i hijaluronskim filerima.

KAKO DA ODLUČITE KOJA PROCEDURA JE ZA VAS NAJBOLJA?

Najsigurnije je odluku prepustiti stručnjacima Laser Centra DIVA.

Nekada je dovoljno primeniti samo jednu metodu a nekada je potrebno kombinovati više procedura da se postigne željeni rezultat.

Naša preporuka je da se kod mlađih pacijenta krene sa Frakcionisanim laserom a kasnije se dodaju 3D mezoniti, hijaluronski fileri.

Na osnovu dvadesetogodišnjeg iskustva u antiaging-u u DIVA laser Centru procenjujemo koje će metode dati najbolje rezultate u konkretnom slučaju i sugerišemo vam idealnu kombinaciju koja će dati maksimalni efekat u podmladjivanju, a da pritom zadržite prirodan izgled.

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru